Flot landejendom med mange muligheder

261 m2 - Smedevej 6, Næsby Ved Stranden, 4200 Slagelse

Beskrivelse

Næsby Ved Stranden – Skøn og idyllisk landejendom med hele 261 m² bolig og god udbygning med mange muligheder – beliggende vest for Slagelse nær kysten

Virkelig velholdt og flot moderniseret ejendom opført i 1848 i U-form med hvidmalet facade og sort, synligt bindingsværk med smukt stråtag og sprosse-termovinduer.

Ejendommen rummer hele 261 m² bolig i et plan samt stor garage/udbygning på 106 m². Den charmerende stil er bibeholdt med blandt andet synlige bjælker, flotte trægulve, skøn halvrund udestue og en hyggelig, stenbelagt gårdsplads. Der er en overraskende god lofthøjde mellem de synlige bjælker og der er samtidig masser af lys og luft i den dejlige bolig.

Boligen indeholder: Indgangsparti med klinkegulv og skønt lysindfald fra det store vinduesparti. Fra indgangspartiet/entréen er der adgang til en skøn kombineret opholds- og spisestue med skøn, halvrund udestue med stort vinduesparti, som giver et fantastisk lysindfald. Der er ligeledes udgang til to flisebelagte terrasser. Fra den kombinerede opholds- og spisestue er der desuden udgang til gårdhaven via dobbelt terrassedør. Køkken med lyse elementer, alt i hårde hvidevarer, flot trægulv og skønt lysindfald. Fra køkkenet er der adgang til en hyggelig spisestue ligeledes med flot trægulv. Der er desuden et rummeligt soveværelse med skab og udgang til den nordvestvendte flisebelagte terrasse. Badeværelse med bruseniche, skabsarrangement samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt bryggers med klinkegulv.
Fra indgangspartiet er der desuden adgang til en seperat afdeling med entré med lyst klinkegulv, skab og egen indgang. Opholdsstue med flot plankegulv og skønt lysindfald. I stuen er der en afskærmet krog evt. med plads til en seng. Rummeligt værelse ligeledes med flot, lyst plankegulv. Ekstra værelse med plankegulv. Pænt badeværelse med bruseniche og skabsarrangement. Gode muligheder for f.eks. liberalt erhverv, 2 generationer m.m.

Boligen opvarmes med nyt pillefyr. De opsatte solceller sørger for minimal udgift til ejendommens el-forbrug og dermed en stor besparelse på boligudgiften (gammel ordning).

Ejendommen er sidst handlet i 2016 og har siden gennemgået en større renovering. Stråtaget på alle tre længer er gennemrenoveret og fremstår desuden med nye mønninger. Der er lavet et ekstra badeværelse samt et nyt værelse i sidefløjen. Der er etableret pillefyr på ejendommen, med en årlig varmeudgift på mellem 18 og 22.000,- Der er etableret solcelleanlæg på grunden. Tidligere bryggers er etableret som grovkøkken og der er nye skabe med plads til vaskemaskine og tørretumbler i det store badeværelse.

Ejendommen er beliggende tilbagetrukket fra vejen og meget ugeneret. Indkørslen til den dejlige bolig går hele vejen rundt om ejendommen, og her er gode parkeringsmuligheder.

Den 5.541 m² store grund byder på både en charmerende, lukket gårdsplads, flot stenbelagt indgangsparti og dejlig have med stor græsplæne, blomsterbede, træer og pavilion. Der er desuden 2 dejlige, flisebelagte terrasser og en stor, velpasset urtehave med højbede og drivhus. I den dejlige have er der mange skønne kroge, hvor man kan nyde masser af hyggelige og rolige stunder.

Udbygningen byder på en stor garage med 2 porte. Her er der rigtig gode muligheder til for eksempel den pladskrævende hobby.

Ejendommen er fredeligt beliggende i Næsby Ved Stranden – vest for Slagelse nær kysten – i smukke, idylliske og naturskønne omgivelser omgivet af marker med kun få minutters kørsel til dejlig badestrand, men samtidig med indkøbsmuligheder, skole, børneinstitutioner, sportsaktiviteter m.m. inden for rækkevidde. Der er desuden kun 10 minutters kørsel til Slagelse og motorvejstilkørsel mod København og Fyn/Jylland.

Dette er en ejendom, som skal opleves!

Villa Til salg
 • Sagsnummer : V18293
 • Udbetaling : 165.000 kr.
 • Ejerudgift : 3.106 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 13.488 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 11.793 kr.
 • Boligareal : 261 m2
 • Grundareal : 5541 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 7
 • Byggeår : 1848
 • Energimærke : D
kr. 3.295.000 kr.

Dokumenter

Mægler Info

Kontakt Mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern