Nyere villa i attraktivt kvarter

170 m2 - Kongstedparken 10, 4200 Slagelse

Beskrivelse

Slagelse syd – Nyere villa i et af Slagelses mest attraktive kvarterer

På lukket fredelig villavej findes denne skønne særdeles velholdte villa på 170 m² ideel til familien med børn og teenagere, eller bare familien, der har brug for god plads med mange muligheder. Den er opført i 2004 i filset mursten med glaseret tegltag og energivinduer. Der er pæne trægulve i alle opholdsrum samt gulvvarme i hele stueetagen.

Villaen indeholder: Entré/bryggers med klinkegulv, spejlskydelåger foran god skabsplads, vask samt inst. til vaskemaskine og tørretumbler. Pænt Svane køkken med granitbord-plade, klinkegulv og alt i hårde hvidevarer. Derfra er der åben forbindelse til rummelig spisestue med brændeovn, trappe til 1. salen samt udgang til dejlig solrig terrasse, hvor aftenerne kan nydes under markisen. Skøn opholdsstue med fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og adgang til terrassen via den dobbelte terrassedør. Rummeligt soveværelse med skabsvæg. To gode værelser med skabe. Pænt, lyst badeværelse med vask i stenplade, bruseniche samt rummeligt Svane skabsarrangement.

1. salen har loft til kip og indeholder: Stort opholdsrum anvendeligt til mange formål, for eksempel ekstra tv-stue, træningsrum, kontor eller teenageafdeling. Desuden er der et rummeligt værelse samt et pænt badeværelse med bruseniche og skabsarrangement.

Når man ankommer til denne skønne ejendom, mødes man af en yderst præsentabel, flisebelagt indkørsel med carport og isoleret udhus (m. indlagt el) samt et cykelskur. Når man fortsætter om i den lukkede og ugenerede have, mødes man af et skønt, afskærmet syd/vestvendt terrasseområde ved huset. Derudover er der flere andre oaser på grunden, f.eks. den skønneste 6-kantede glaspavillon og yderligere en afskærmet terrasse med granitskærver afgrænset af høje græsser. På denne grund vil man altid kunne finde et skønt sted at opholde sig.

Villaen ligger “tæt på det hele”. Der er knap to kilometer til Slagelses hyggelige centrum. Og i gå- og cykelafstand findes “Fodsporet”, flere indkøbsmuligheder, sportshal, stadion, station, svømmehal, folkeskole, handelsskole og gymnasium. Motorvejsforbindelsen til København og Fyn/Jylland nås på fem minutter i bil.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : V18254
 • Udbetaling : 150.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.666 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 13.221 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 11.200 kr.
 • Boligareal : 170 m2
 • Grundareal : 722 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 6
 • Byggeår : 2004
 • Energimærke : C
kr. 2.995.000 kr.

Dokumenter

Mægler Info

Kontakt Mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern