Udsigtsejendom med god udbygning

148 m2 - Mejsevej 5, Stillinge Strand, 4200 Slagelse

Beskrivelse

Stillinge Strand – Udsigtsejendom med bolig i 1½ plan og god udbygning med mange muligheder beliggende i 3. række til Vestsjællands bedste sandstrand

Lad os slå fast med det samme: Denne ejendom kan ikke beskrives – den skal opleves!!! Vi vil dog gøre et forsøg på at komme til at snuse til den skønne atmosfære og nærmest sydlandske stemning, som denne ejendom emmer af i alle kroge og hjørner…

Ejendommen rummer 148 m² bolig samt en udbygning på hele 156 m² med både dobbelt garage, værksted/hobbyrum, flere diverse disponible rum med gode anvendelses-muligheder samt tilhørende køkken og badeværelse.

Boligen: Via et overdækket indgangsparti med plads til havebord, hvor man kan nyde de dejlige rammer, er der adgang til en rummelig entré med klinker, trappe til 1. sal og med udgang til skøn, østvendt træterrasse. Villaen indeholder desuden: Spisestue med flot, lyst plankegulv. Opholdsstue med brændeovn, fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier samt udgang til den skønne have. Rummeligt køkken med klinker og spiseplads. Stort badeværelse med lyse klinker, skabsarrangement og bruseniche. Rummeligt soveværelse med skabe og flot, lyst plankegulv. Gulvvarme i alle rum med klinker. Boligens 1. sal indeholder: Stort opholdssrum/opholdsstue med flot, lyst plankegulv samt skøn udsigt over vandet fra den flotte kvist.

Sidebygningen indeholder: Dobbelt garage, isoleret værksted, vaskerum samt et disponibelt rum. Derfra er der adgang via entré til badeværelse med gulvvarme, køkken med spiseplads samt udgang til en dejlig, overdækket, vestvendt træterrasse samt en seperat del af haven. Sidebygningens 1. sal med flot lyst parketgulv indeholder: Repos/ opholdsrum med fantastisk havudsigt fra kvisten. Derudover 2 gode disponible rum.

Der er rigtig gode muligheder i denne udbygning, for eksempel til den pladskrævende hobby (tømrer/snedker, hobbymekaniker, maler, blomsterdekoratør, keramiker).

Ejendommen er beliggende tilbagetrukket fra vejen og meget ugenert, da man kører ned ad en kort vej, inden man mødes af en låge, som giver adgang til den yderst velpassede grund. Man mødes af en hyggelig gårdsplads med små opstammede træer samt adgang til den dobbelte garage. Via en pudset læmur omkranset af sø-sten føres man videre til den skønneste lukkede, flisebelagte gårdhave, hvor både roser og spændende planter fra udlandet har fået lov at få deres plads. Haven er overalt anlagt med tanke for, at den skal være nem at passe. Via stier føres man rundt mellem stedsegrønne planter, træer, buske og bede. Der er mange gode terrasser og kroge både mod øst, syd og vest, så solen kan nydes hele dagen. Og i den lukkede, flisebelagte gårdhave, der vender mod syd, kan man altid finde læ.

I boligen er der energiruder samt varmepumpe fra 2014. Desuden brændeovn i stuen. Opholdsrummene i udbygning opvarmes ligeledes med varmepumpe samt el-radiatorer.

Ejendommen er yderst velbeliggende på en fredelig og lukket vej i 3. række på Stillinge Strand med sti direkte ned til den fantastiske sandstrand, som området er kendt for. Så her er mulighed for både fred og ro – og livligt strandmiljø kun ca. 10 minutters gang fra ejendommen. “Strandvejskrydset”, som er centrum for café, restauranter, købmand og ishus er ligeledes inden for rækkevidde. Her er der også stoppested med gode busforbindelser til Slagelse m.m.

Ejendommen er tilsluttet spildevandskloakering.

Her er rammerne for, at man kan nyde masser af hyggelige og rolige stunder, og tage en dukkert fra morgenstunden inden hverdagens gøremål trænger sig på.

Området er nemt og hurtigt at tilgå med kun ca. 10 min. kørsel til motorvejstil-/afkørsel med ca. en times kørsel til København.

Der er mulighed for at ejendommen kan registreres som Flexbolig, således at der ikke er bopælspligt. Ejendommen kan dermed også anvendes som fritidsbolig.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : V18234
 • Udbetaling : 145.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.462 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 12.782 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 10.827 kr.
 • Boligareal : 148 m2
 • Grundareal : 2651 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 4
 • Byggeår : 1900
 • Energimærke : C
kr. 2.895.000 kr.

Dokumenter

Mægler Info

Kontakt Mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern