1 plans andelsbolig med carport

105 m2 - Hassellunden 17, 4270 Høng

Beskrivelse

Høng – Nyere 3-værelses andelsbolig i 1 plan med integreret carport og skøn beliggenhed ud til åbne marker

Nyere 1 plans rækkehus på Hassellunden i Høng. Andelsboligen danner sammen med 22 andre andelsboliger rammen om en velfungerende andelsboligforening. Boligerne er fra 2007 og er opført som dobbelthuse med integrerede carporte. Boligerne er opført i gode kvalitetsmaterialer og fremstår i mursten med energiruder og tegltag.

Boligen indeholder: Lys entré med klinkegulv. Pænt, åbent køkken med lyst klinkegulv, alt i hårde hvidevarer samt spiseafdeling med skønt lysindfald fra det store vinduesparti og udgang til delvis overdækket, flisebelagt terrasse. Kombineret opholds- og spisestue med pænt trægulv og udgang til dejlig terrasse. Rummeligt soveværelse med trægulv og skabsvæg. Ekstra værelse ligeledes med trægulv og skab. Pænt badeværelse med bruseniche og skabsarrangement. Bryggers med vask, god skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler.

Den velholdte grund er anlagt med flisebelagt indkørsel, integreret carport samt udhus/skur. På sydsiden af andelsboligen er en dejlig lukket, flisebelagt terrasse og et blomsterbed. På nordsiden af andelsboligen er ligeledes en dejlig, flisebelagt terrasse, som er delvist overdækket samt græsplæne. Bagved andelsboligen er en dejlig have med hindbær, solbær, rebs, jordbær, urtehave, frugttræer og græsplæne, som tilhører andelsboligforeningen, men som sælger dyrker og benytter.

Boligen opvarmes med fjernvarme. Der er naturligvis gulvvarme i alle rum.

Andelsboligen er skønt beliggende ud til åbne marker på en lukket vej i et fredeligt, nyere kvarter i Høng tæt på indkøb, skole, børneinstitutioner, sportshal, offentlig transport m.m.

Pris kr. 345.000,- Boligafgift pr. måned kr. 6.866,- ekskl. forbrug til el, vand, varme, antenne og internet. (Ejendomsskatter, ejendomsværdiskat, husforsikring og renovation er indeholdt i boligafgiften).

Andelsbolig Til salg
  • Sagsnummer : A18216
  • Boligydelse : 7.171 kr.
  • Boligareal : 105 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 3
  • Byggeår : 2007
  • Energimærke : B
kr. 345.000 kr.

Dokumenter

Mægler Info

Kontakt Mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern