Nyere sommerhus med fantastisk udsigt

119 m2 - Bakkedraget 22, Drøsselbjerg Strand, 4200 Slagelse

Beskrivelse

Drøsselbjerg Strand – Nyere, højt beliggende sommerhus fra 2002 med fantastisk udsigt over området og Storebælt

Yderst velholdt og rummeligt sommerhus opført i 2002 i træ med tagsten og termovinduer (termo+). Indvendigt er lofterne ført til kip og beklædt med lyst træ. Der er lyst klinkegulv i alle rum.

Det velholdte sommerhus indeholder: Lys entré. Køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer, spiseplads samt udgang til flisebelagt terrasse. Fra både køkken, alrum og terrasse er der en fantastisk udsigt over området og Storebælt. Opholdsstue med pejs samt skønt lysindfald fra de store vinduespartier, som er ført til kip i gavlen, som ligeledes giver en fantastisk udsigt til vandet. Rummeligt soveværelse med egen adgang til badeværelse med bruseniche, skabarrangement med god skabsplads samt gulvvarme. 2 gode værelser. Ekstra badeværelse med bruseniche, skabsarrangement og gulvvame. Bryggers med god skabs- og bordplads, installation til vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til en dejlig, flisebelagt terrasse med både morgen- og aftensol.

Fra alle opholdsrum er der fantastisk udsigt til vandet, Storebæltsbroen samt over det fredelige sommerhusområde. Her kan havudsigten fra nord til syd nydes i fulde drag!

Sommerhuset opvarmes med elvarme og pejs.

Den 1.190 m² store, velholdte grund er anlagt med en flisebelagt indkørsel, carport, isoleret udhus samt en ekstra holdeplads til bilen. Der er desuden en dejlig, flisebelagt terrasse foran sommerhuset med fantastisk udsigt. Nem og velholdt have med græsplæne. Der er desuden en dejlig, flisebelagt terrasse bagved sommerhuset, hvor både morgen- og aftensolen kan nydes.

Sommerhuset er yderst velbeliggende højt på en lukket vej med fantatisk udsigt til vandet og Storebælt og med kun få minutters gang til vandet. Drøsselbjerg Strand er kendt for at være et kuperet område med skrænter – oplagt til gåture med mange smukke udsigtspunkter. På trods af den rolige beliggenhed, er der kun 15 minutters kørsel til Slagelse centrum samt motorvejsforbindelse mod København og Fyn/Jylland.

Området er nemt og hurtigt at tilgå med kun ca. 10 minutters kørsel til motorvejstil-/afkørsel mod København og Fyn/Jylland. Der er cirka en times kørsel til København.

Her er rammerne for, at man kan nyde masser af hyggelige og rolige stunder i weekender og ferier.

Denne ejendom skal opleves!

Fritidsbolig Til salg
  • Sagsnummer : S18241
  • Udbetaling : 175.000 kr.
  • Ejerudgift : 2.473 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 13.992 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 12.356 kr.
  • Boligareal : 119 m2
  • Grundareal : 1190 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 5
  • Byggeår : 2002
kr. 3.465.000 kr.

Dokumenter

Mægler Info

Kontakt Mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern