Andelsbolig nær Skælskør havn

73 m2 - Strandgade 8A, st. th, 4230 Skælskør

Beskrivelse

Skælskør centralt – Pæn og velindrettet 2 værelses andelsbolig i stueplan beliggende tæt på havnen og bymidten

Andelsboligen er beliggende i en velfungerende andelsboligforening “Strandgade” med i alt 12 boliger. Ejendommen præsenterer sig flot med gråpudset mursten med hvide dannebrogsvinduer samt charmerende, rødt mansardtag. Boligen har flotte, lyse gulve samt hvide vægge og lofter i alle opholdsrum og er generelt velholdt.

Boligen indeholder: Entré med plads til overtøj og sko. Dejligt køkken/alrum med lyse skabselementer, god skabs- og bordplads, alt i hårde hvidevarer samt spiseplads. Herfra er der åben forbindelse til hyggelig opholdsafdeling med skønt lysindfald. Rummeligt soveværelse med plads til skabe. Lyst badeværesle med bruseniche, skabs- og bordplads samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen opvarmes med naturgas.

Til boligen er der desuden brugsret til en chamerende gårdhave med plads til havemøbler, hvor man kan sidde og nye sommeraftnerne.

Kun 100 meter fra boligen finder man Skælskør havn og gågade, som bl.a. byder på restauranter, butikker, ishus m.m. Byen byder også på skoler, indkøbsmuligheder, daginstitutioner, sportshal, busforbindelser samt en dejlig skov med gangstier omkring vandet til de hyggelige gåture. Desuden er der kun 5 minutters kørsel til Kobæk Strand, som byder på en fantastisk sandstrand, restaurant og ishus.

Pris kr. 425.000,- Boligafgift pr. måned kr. 3.011,- ekskl. forbrug til el, vand, varme, antenne og internet. (Ejendomsskatter, ejendomsværdiskat, husforsikring og renovation er indeholdt i boligafgiften).

Andelsbolig Til salg
  • Sagsnummer : A19207
  • Boligydelse : 3.011 kr.
  • Boligareal : 73 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 2
  • Byggeår : 1920
  • Energimærke : D
kr. 425.000 kr.

Dokumenter

Mægler Info

Kontakt Mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern