Nyere EBK sommerhus i 3. række

91 m2 - Lillerisvej 25B, Stillinge Strand, 4200 Slagelse

Beskrivelse

Stillinge Strand – Nyere EBK Musholm-sommerhus yderst velbeliggende i 3. række til fantastisk sandstrand med fin havkig til vandet

Nyere, helårsanvendeligt EBK Musholm-sommerhus opført i 2016 i træ med betontegltag og energiruder. Indvendigt er der lyse træprofiler på vægge og lofterne er ført til kip. Der er lyse trægulve i alle opholdsrum samt lyst klinkegulv i entré, badeværelse og toilet.

Det helårsanvendelige sommerhus indeholder: Entré med plads til overtøjet i åben forbindelse til funktionelt bryggers med skabsarrangement, vask samt installation til vaskemaskine. Lyst køkken/alrum med hvide skabselementer, alt i hårde hvidevarer, ovenlysvindue, som giver et dejligt lysindfald, samt spiseplads med stort vinduesparti, som er ført til kip, med udgang til den vestvendte træterrasse. Fra køkken/alrummet er der åben forbindelse til opholdsafdeling. I forlængelse af opholdsstuen er der desuden en hyggelig alkove, som kan anvendes som hyggekrog eller til ekstra sovepladser. Soveværelse med skabe. Badeværelse med bruseniche og skabsarrangement. 2 ekstra værelser ligeldes med skabe. Ekstra toilet med håndvask.

Den 1.200 m² store grund er anlagt med indkørsel og en flisebelagt holdeplads. Herfra overdækket indgangsparti med østvendt træterrasse, hvor morgen- og formiddagssolen kan nydes. Der er desuden græsplæne, gyngestativ, skur til havemøbler, haveredskaber m.m. samt en dejlig, delvis overdækket træterrasse, som vender mod vest, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes. Herfra er der adgang til det nyinstallerede vildmarksbad med brændeovn som er ren wellness for krop og sjæl.

Sommerhuset er yderst velbeliggende på en fredelig vej i 3. række med fin havkig til den fantastiske sandstrand, som området er kendt for. Området er nemt og hurtigt at tilgå med kun ca. 10 minutters kørsel til motorvejstil-/afkørsel mod København og Fyn/Jylland. “Strandvejskrydset” med café, restauranter, købmand og ishus er desuden inden for rækkevidde. Her er også gode busforbindelser til Slagelse og Korsør.

Fritidsbolig Til salg
  • Sagsnummer : S19233
  • Udbetaling : 130.000 kr.
  • Ejerudgift : 1.976 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 10.659 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 9.217 kr.
  • Boligareal : 91 m2
  • Grundareal : 1200 m2
  • Etagertotal : 1
  • Antal rum : 4
  • Byggeår : 2016
kr. 2.545.000 kr.

Dokumenter

Mægler Info

Kontakt Mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern