Centralt beliggende andelsbolig

152 m2 - Smedegade 27, 4200 Slagelse

Beskrivelse

Centralt beliggende i Slagelse finder man denne usædvanlige andelsbolig, Bomhuset, med en historie, der går over 150 år tilbage i tiden

Spændende andelsbolig i flere plan beliggende i velfungerende og godt konsolideret andelsboligforening “Smedegade 25A & 27”. Andelsboligforeningen blev grundlagt i 1990, og Bomhuset blev i 1991 bygningspræmieret i forbindelse med istandsættelsen. Foreningen består af 5 boliger, hvoraf Bomhuset er den største med sine 152 m2.

Den charmerende bolig består af hele tre etager. Via indgangen i porten kommer man ind i en entré med skabe, hvorfra der er trappe til 1. sal og adgang til køkken med spiseplads og alt i hårde hvidevarer samt en hyggelig opholdsstue. Fra køkkenet er der adgang til gæstetoilet og baggang, hvorfra der er direkte adgang til hyggeligt gårdhavemiljø, som er indrettet med forskellige flisebelagte terrasser. Andelsboligforeningen står for udvendigt vedligehold og istandsættelse.

1. sal indeholder: Stort repos med trappe til 2. sal samt plads til tøjopbevaring. Rummeligt soveværelse med skab. Ekstra værelse ligeledes med skab. Lyst badeværelse med bruseniche, skabsarrangement og plads til vaskesøjle.

Øverste etage er ét stort rum med loft til kip, synlige bjælker og plankegulv med masser af anvendelsesmuligheder.

Kælderen er indrettet med individuelle depotrum til alle andelshavere samt fælles vaskesøjle og en helt nyere 300 liters varmtvandsbeholder fra august 2016.

Alt i alt en yderst charmerende og speciel ejendom der med sin centrale beliggenhed er en lille perle med indkøbsmuligheder og kulturelle tilbud i gåafstand. Ligeledes tæt på stationen med togforbindelser og motorvejsforbindeæse mod København og Fyn/Jylland.

Andelsbevis kr. 925.000,- Boligafgift 4.180,- aconto varme kr. 1.300,- aconto vand 500,- I alt pr. måned kr. 5.980,-

Andelsbolig Til salg
  • Sagsnummer : A19202
  • Boligydelse : 4.180 kr.
  • Boligareal : 152 m2
  • Etagertotal : 4
  • Antal rum : 4
  • Byggeår : 1863
  • Energimærke : C
kr. 925.000 kr.

Dokumenter

Mægler Info

Kontakt Mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern